Goorecht E1 – DES E1

20121124 113604

Afgelopen zaterdag speelden we alweer onze derde wedstrijd van de zaalcompetitie en dit keer was DES E1 onze tegenstander.
Na twee wedstrijden tegen bekendere tegenstanders, nu tegen een voor ons minder bekend team. Net als ons hadden zij ook hun eerste wedstrijdjes gewonnen.
Met Noëlle
als wissel begonnen we aan de wedstrijd.
Na wat aanvallen over een weer opende we de score maar beide teams kregen kansen en DES maakte er dan ook 1-1 van. Gaandeweg de wedstrijd werd het duidelijk dat het voor ons lastig spelen was tegen de grotere spelers van DES. Dit mede doordat wij, ondanks de kansjes, niet wisten te scoren.
Door de lengte van de tegenstander was het voor ons lastig overgooien en werd de bal herhaaldelijk terug veroverd door de DES en kon DES opnieuw aan een aanval beginnen. Hierdoor wist DES beetje bij beetje uit te lopen.
Maar er werd goed en met inzet door ons gespeeld en dat leverde ons ook kansen op. Uit die kansen wisten we ook nog een paar maal te scoren. Maar dat was niet voldoende.

In het laatste deel van de wedstrijd kwam Noëlle er nog in voor Emiel. Emiel die net nieuw is en al aardig zijn wedstrijdjes mee speelt. Leuk om te zien!

Eindstand 3-6.                                                                               

Volgende week zijn we vrij en de week erop spelen we thuis tegen VDW-OLS E1.
Wederom een lastige wedstrijd dus iedereen... kom kijken en moedig ons
jongste jeugd aan!!!