Goorecht 1 - Koru 1

foto 1foto 2

Vandaag, 14 oktober 2012, werd de wedstrijd Goorecht 1 tegen Koru 1 gespeeld. We speelden op eigen bodem, wat voor ons erg prettig is natuurlijk. Daarentegen is Koru 1 een erg jonge ploeg en ook nog eens de koploper in de competitie, wat ons natuurlijk een extra drive geeft om te winnen van deze ploeg. 

Binnen een minuut wist de tegenpartij al te scoren, tot ergernis van ons. Zij bleven op deze manier doorgaan en helaas bleven de doelpunten aan onze kant uit, terwijl er toch goede kansen gecreëerd werden. Al gauw stonden we dan ook met 0-4 achter. Gelukkig wist de tegenpartij ook de korf te missen en werd er niet heel veel gescoord. We wisten nog wel een beetje terug te komen en gingen met 3-5 de rust in.
Na allen relaxed een kopje thee te hebben gedronken konden we het veld weer op. Er werd niet gewisseld. Al gauw wist de tegenpartij de korf te vinden en scoorden vlot 2 doelpunten, waardoor we op een 3-7 achterstand kwamen te staan. De tijd hierna werd aan beide kanten doelpunten gezet, maar uiteindelijk wist Koru 1 verder op ons uit te lopen. De winst was niet meer in zicht en we verloren dan ook met 7-13.