Foto's opsturen

Hier even een kleine uitleg over het opsturen van foto's.

Als je ook graag foto's in het foto album van Goorecht wil hebben dan kan dat op 2 manieren. Je kan ze zelf er in zetten of je kan ze opsturen. Hier uitleg over de 2 optie's.

Optie 1. 
Het zelf plaatsen van foto's in het Goorecht foto album. Wil je zelf de foto's in het album plaatsen dan heb je daar toegangs recht voor nodig. Deze is aan te vragen en wordt verstrekt door de webmasters. Stuur een mail naar webmasters@goorecht.nl als je dit recht wilt hebben, je krijgt dan een inlog naam en wachtwoord waardoor je toegang krijgt tot deze optie. Over hoe je moet plaatsen is een tutorial beschikbaar, deze kan je hier bekijken (word op dit moment nog gemaakt).
Als de foto's in het album zijn geplaatst zijn ze nog niet openbaar. Ze moeten eerst nog worden goedgekeurd dor de webmasters.

Optie 2.
Het opsturen van foto's.
Het opsturen van foto's kan voor sommigen lastig zijn. De mail box kan vaak niet veel foto's aan omdat het te grote bestanden zijn. Hier hebben we een oplossing voor. Op de site van www.wetransfer.com kan je gratis foto's en andere bestanden zonder problemen opsturen.
Selecteer de foto's of video's die je wil sturen en vul bij ontvanger webmasters@goorecht.nl